Klimakterian

Vem fan kom på klimakteriet ? Trump ? Känns nästan som jag är pånyttfödd i en annan människas kropp som förmodligen är född i yttre rymden någonstans. Jag har ju haft en överjävlig PMS ända sedan tonåren. Har kanske inte drömt om dagen när min mens skulle försvinna, men ändå var ju förhoppningen om att kvinnoproblematiken kanske skulle tagga ner lite. Jag är försatt i klimakteriet som en extra åtgärd för att mota att bröstcancern att komma tillbaka. MIn tumör åt östrogen till frukost, lunch och middag och därför måste man minska mitt kvinnliga könshormon = klimakteriet. Skall äta denna medicinen i 5 år.  Vet inte om mitt klimakterie beter sig värre än någon annans. Vet bara att jag tycker det är väldigt okul ( om det ens är ett ord 🤣). 
 
Jag fryser så in åt h-vete. Kall ända in i märgen. Pälsar på med tjocka filtar, morgonrockar och täcken, men fryser ändå ?? Fem minuter senare sparkar jag för mitt liv, åt alla håll,  för jag är så varm att det fullständigt brinner på insidan. Från benen och ända upp i huvudet. Den paniken när jag måste ur mina filtar är det närmaste ett nervöst sammanbrott jag nånsin befunnit mig... 6-8 gånger varje dag🤣. Jag har installerat fläktar överallt i vårt hus. Jag har tom en liten handfläkt i handväskan och sover ibland på sk kylkuddar. Är ena sekunden naken för att  nästa andra gå runt i overall, mössa och vantar😱 .
 
Däremot så är jag lugn som en filbunke. MItt annars rätt så blossiga PMS humör är typ bortblåst och jag känner mig lite som en väldigt  tam, & typ fet katt. Under cellgifter slutade jag per automatik med godis. Allt jag åt smakade skrot. Jag kunde efter 5 månaders behandling konstatera att jag haft godisförbud, med ett mkt lyckat resultat. MEN Vad faen ? Nu har jag typ tvingat mig själv att tycka om godis igen och så här i Corona tider är det ju så jävla tråkigt och synd om oss att vi i vårt hushåll, sket i att hamstra toapapper och har nu ett lager med Marabou i badrumskåpet istället. Kommer bli jättebra det här. Fet och varm. Mitt nya kall 😅 .
 
Men jag är rätt duktig och har börjat springa igen, vi promenerar och jag har en boxningssäck i källaren som får veta att den lever ibland. Det är faktsikt jäkligt skönt att slå på något. Hårt. 
 
God kväll från Klimakterian landet. Min nya nationalitet, klimakterian :)