Orbajsandet är fritt!

En tom plats, ett kliande i fingrarna, en läntan till tangentbordet och en längtan att få dela mina tankar. Med vem som helst.! På http://thequinna.blogg.se/ tog orden slut. Maktkampen kring vilket  vettigt forum att välja tog till sist överhanden. Valde att blogga min sista energi till små bitar, bland andra bloggare som  jag trodde var likasinnade. Upptäckte ganska snart att samtliga värmande kommentarer handlade om ragga egna läsare. Det väljer jag bort & bloggar hellre för ingen eller bara för mig själv.
Min psykiatiker (just det, hon som gjort jordens alla utredningar för att få fram att ingen bokstav i hela alfabetet passar mig ) säger att jag borde föra dialoger med mig själv på insidan huvudet istället för att okontrollerat ordbajsa precis varenda tanke..Ett tips från coachen alltså!
Skall försöka att tillämpa detta för att ständigt hamna i otaliga konflikter och för att slippa släcka bränder ,,,hela tiden:)
Fast att sluta vara ett känsloyrväder det kommer inte att ingå i någon framtida inre dialog !

Skall försöka att fortsätta att blogga om ointressanta likväl som ärliga och överintressanta puckade och överintelligenta ämnen. Tänker bära namnet BrunettBolla (Tack Peter) med högburet huvud och vara mig själv precis hela vägen.

I dag borde vara den konstigaste dagen att börja, nyårsafton, men på något sätt är huvudet sprängfyllt med så mycket tankar att detta visade sig vara den bästa dagen av alla.
Mitt nyårslöfte: Ordbajsandet i skrift har bara börjat:)
Gott Slut!
2