Instafeelings.

Jag känner ibland att jag bubblar över. Vet inte var jag skall stoppa alla känslorna ..som kommer på en och samma gång. Är lyckligt lottad som har nära till hur jag känner och tror att kopplingen mellan hjärna och hjärta i min fysiska konstellation kan ha en genväg. Som är väldigt kort. Älskar att känna men önskar ibland att det inte alltid syntes utåt. Svårt att fejka ett äkta smile och när tårarna bränner visar de ingen barmhärtighet. Har väldigt svårt för kallprat och kan inte agera ödmjuk om jag inte känner mig det. Visst kan jag gå på ett kundbesök och briljera med min sociala kompetens , men enbart för att det inte handlar om, för mig emotionellt viktiga saker. Däremot kan jag nog inte sälja is på Grönland eller sand i Sahara .. måste mena och visa på vikt av min produkt och kundens behov .. och så vidare .. bla bla bla. 
 
I samtliga förnuftsresonemang så är känslan mitt största hot. Jag har fått lära mig att jobba emot , snabba känslomässiga beslut och akuta hinder genom att helt låta hjärnan utesluta hjärtat. Det är banne mig inte lätt och många situationer har ballat ur åtskilliga gånger. Försatt mig i konflikter, i timmar av gråt och total utmattning. För att jag inte tänker efter. 
Information, kunskap och förståelse är de tre nyckelord som fått leda mig framåt. 48 timmarsregeln, ett vinnande koncept som tvingar mig att ta reda på fakta, begrunda andra människors värderingar och förstå att även om hjärnan  sitter på samma ställe hos oss alla så är vi olika. 
 
Jag vill med detta inlägg vädja om eftertänksamhet. Främst när det kommer till kritik. Våra sociala medier kräver omtänksamhet och förståelse, något som det finns stor avsaknad av. Att få lov att uttrycka vad man känner är såklart en fantastisk konstnärlig frihet, en jag älskar som själv bloggar. Att få känna och tänka och dela med sig av precis dina känslor, vackert på så många sätt. Är så jäkla synd bara att de sociala flödena upptas av så jäkla mkt frustration och ilska över skit och ingeting. 
 
Tänker älska , tänker inte hata. Tänker fortsätta söka sanningar, förstå och orka ha överseende och egen insikt i hur min närvaro på planeten kan göra någon vettig skillnad. Alls.