Linslus.... thats me!!

Trodde väl aldrig att jag skulle gå på Lotta på liseberg. Varför inte ??? Inte sett ett program i hela mitt liv, är ingen folklig typ...och ogillar stora folksamlingar samt 32 graders värme i en kombo. Fenomenet är makalöst. Människor som viger sitt liv åt allsång. Makalöst men kul. Man måste gå emot sina rädslor:) Är inte alls rädd för vare sig Lotta, Liseberg eller Tv kameran. Men däremot våldsamma folksamlingar. Ogillar att knö mig in. Men som tur är var jag i gott sällskap och hamnade i de bästa förutsättningarna. Däremot vill jag snabbt hem. Gillar att tjoa och tjimma en stund, njuta av det folkliga och mina fina nyfunna vänner. Fotografen blev snabbt vår vän och vårt engagemang visades snabbt hemma i tv-sofforna. Fröken Linslus. Thats me. 
 
http://www.tv4play.se/program/lotta-på-liseberg?video_id=2668738
 
På väg mot Sherwoodskogen eller Storstaden om du så vill. Två riktiga vuxendagar med nya infallsvinklar. Stockholm, Stockholm stan i världen...Så vackert att man blir tokig. Stort, större & störst. Vi skrattar mycket ihop jag och M-L. Bilresan på 50 mil går i ett nafs. 
ÄLSKAR att köra in i staden med stort S.Här finns allt.
 
Vi bor mitt i smeten på ett nytt hotell som jag varmt rekommenderar. HTM på Kungsgatan. Fräscht, nytänkande & med allt man kan tänkas behöva. Frukosten är sagolik. 
 
Igår åt vi på Riche, & var såååååå nöjda med maten och den fantastiska servicen. Fick tom varma kramar av hovmästrinnan som lovat att komma till Hereford och käka. M-L har varit lite skeptisk till invånarna i storstan, men har fått göra en tväromvändning på den punkten. Folk är sååååå trevliga överallt. 
 
I kväll blir det Brillo. 
 
 
1