Nu jääääääävlar!

Den pågående "debatten" i samhället om våldtäkter börjar gå över styr. För det första så måste jag understryka det faktum att våldtäkt inte har utrymme för debatt. Det är en avskyvärd handling och sex mot ngns vilja kan ALDRIG ifrågasättas!!!!! Jag riktar stark kritik mot LUCIA RAY och hennes djupt kränkande inlägg i Svenska Dagbladet.  http://www.sydsvenskan.se/asikter/kvinnor-maste-kunna-se-sitt-eget-ansvar-vid-valdtakter/ . Hon inleder sin oroväckande artikel med när två främmande människor möts på en krog... & babblar sedan ännu mer skrämmande vidare om kvinnans ansvar. KVINNAN är en person och HAR rätt att bestämma över sin egen kropp. Hon har rätt att säga NEJ närsom helst under en kväll till PRECIS vad som helst OAVSETT vad hon hade på sig eller har sagt.  FRÅN det att en kvinna är våldtagen ÄR hon ett förevigt offer något som INTE skall ses med avsmak från samhället. Hon kommer aldrig kunna ha en normal relation till sex och dess fina innebörd igen. Hon kommer föralltid behöva bära på skammen, rädslan och den djupa kränkningen av att ha blivit fråntagen hennes egen privata sfär. HENNES KROPP! Hur mkt regler skall det kunna finnas i en våldtäktsdom ? Om kvinnor över hela världen lyckas avböja fantastikst fina äkta män med huvudvärk så skall det för helvete inte finnas ODJUR där ute som måste tränga sig på. Lucia "anser att om man en gång har gett medgivande till kroppslig intimitet genom ömsesidig fysisk kontakt ska man ta del i ansvaret, vad än konsekvenserna blir"..: WHAT THE F ????? 
Så att välja närhet med en man, kramar kyssar och sedan välja att avsluta innebär att man FÅR TA konsekvenserna ? Ett samlag under tvång? Ett smutsigt intrång mot din vilja. Lucia har du haft sex MOT din vilja någon gång??? Har du haft sex överhuvud taget ? Din artikel är så oödmjuk och så korkad att jag nästan gråter över det faktum att ngn publicerat den. SKÄMS!!!!
"klokhet och lite objektivt tänkande"... Hjälp !!! I samma stund som den som våldtar agerar har FAN Ingen klokhet varit med och inte heller ngt objektivt tänkande. Jag vet massa fina män därute som ALDRIG skulle ens tänka tanken att uttnyttja en kvinna på det viset. Dem som ser oss som likasinnade och som vackra människor med samma värde. NI andra som våldtar, man eller kvinnna tänker inte alls. 
"mycket svårt".. Har man mycket svårt att hålla sig från våldtäkt bör man uppsöka närmaste mentala institution och anmäla sig för akut psykisk vård. NÅGOT ANNAT FINNS INTE!!! 
 
 
Till sist "

Kvinnor är varken hjälplösa mot män eller mot domstolen.Om kvinnan tar ansvar för sitt eget beteende och agerar med lite sunt förnuft, skulle anklagelser om våldtäkt kanske minska. Även om priset blir fler sexuellt frustrerade män på krogen".... 

 

Snälla Lucia. Vilket sunda förnuft skall vi kvinnor använda oss av. Se fulare ut, mindre sexiga, ha mer kläder, dricka mindre, göra oss mindre , vara mindre.. ? Hur skall vårt beteende anpassas för att dessa män skall ge FAN i att våldta. Vill påpeka att jag fått flertalet MYCKET Fula sexuella inviter genom mina år. FULLT PÅKLÄDD I MIN YRKESROLL som projektledare med huvudet på skaft. Otrevliga sådana dessutom. 

Så istället för att försöka stick ut näsan med dina sorgliga och ack så dåligt journalistikt formade ord. FÖRSÖK att förstå och prata med dem som verkligen blivit utsatta, Vars förövare går fria och vars hela liv är förstörda. Formulera om din insändare och se om du kan komma tillbaka. Med ödmjukhet.

FAKTA:

 

Till sexualbrott räknas bland annat sexuellt ofredandesexuellt tvång ochvåldtäkt. År 2012 polisanmäldes totalt 16 688 (17 077 år 2011) sexualbrott. 98 % av de som anmäls för våldtäkt är män. 98 % av de som anmäls för sexualbrott är män.

Enligt 2012 års Nationella trygghetsundersökning har omkring 15 000 tjejer och 2 000 killar i åldern 16–24 år själva angett att de det senaste året blivit utsatta för ett sexualbrott. Det motsvarar 3,4 respektive 0,5 procent av samtliga i den åldersgruppen.

Våldtäkt: År 2012 anmäldes 6 203 (6 510 år 2011) fall av våldtäkt eller grov våldtäkt. Majoriteten (ca 95 %) av de anmälda våldtäkterna var fullbordade men statistiken inkluderar också försök till våldtäkt. 98 % av de som anmäls för våldtäkt är män.

I vart tredje eller 1 994 av dessa fall var den utsatta under 15 år. I nästan 9 av 10 anmälda fall av våldtäkt mot barn under 15 år var offret en flicka.

807 fall av våldtäkt mot barn mellan 15 och 17 år anmäldes år 2012. I  96 % eller 776 av dessa fall var offret en tjej.

96 % alla över 18 år som anmälde att de utsatts för våldtäkt var  kvinnor (3 269 st). 86 % (9 av 10) av de fullbordade våldtäkterna mot kvinnor som anmäldes skedde inomhus. 
År 2012 anmäldes 133 fall av våldtäkt mot man. 80 % av dessa skedde inomhus.

1