Socialt expriment - jag gör som Tjuren Ferdinand

Jag är nog inte vid mina sinnes fulla bruk ibland:) Har ju konstaterat att jag trivs bäst med vildsvinen och tycker skogen och havet passar mig bäst just nu. Även att jag absolut klarar mig själv & inte vill ha ngn ny man. SKÖN KÄNSLA! Ändå hade mitt undermedvetna påverkats av en vän som är med på dating sighter. Såååå mycket boooost! Jag tänkte i mitt stilla sinne att det kan väl inte vara sämre än att byta profilbild på facebook hundra gånger. Sagt & gjort, upp med två konton på två rekommenderade sidor.... HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP! Efter 24 timmar har jag nästan återutvecklat panikångestattacker och bägge är nu stängda för ALL framtid. INTE min grej alls. Hur mycket boooooost det ännu månne vara så kändes det nästan som en mental speeddate, Galet och inte alls kul. Jag skryter inte när jag säger att jag hade 150 meddelanden på ett dygn, jag var i total chock & ville inte svara på ett enda. Vilket psykfall man är:) Nej jag skall tamej fasen släpa med min nu mycket smalare häck under ett jätte träd och där skall jag sitta och lukta på alla blommorna:) ! Tills prinsjäkeln dyker upp.
Ikväll blir det middag med mamma och barnen, så mysigt, igårkväll skall jag säga att jag VERKLIGEN längtade ihjäl mig efter mina små knott trots att de var här tills i söndags. Det är bara att vänja sig surt och vilken tur att jag får låna dem hipp som happ. 
Imorgon blir det semester igen. Skall till Falkenbergs Havsbad för tvättäkta SPA och MYS övernattning med Malin.  Vi har FÅTT en svit av hennes underbara mamma och skall lyxa oss kungligt... 
1