What you want is what you get...eller...

Allt du önskar kan du få. Det du vill finns inom räckhåll. Bara att fixa eller hur ? Så vad vill du och varför? Vet du ?
Strävan att uppnå ett mål har alltid en bakgrund, en tanke eller en värdering. Din eller någon annans. Strukturera upp innehållet i ditt mål och du kommer att lyckas. Frågan kvarstår dock varför du ville dit? Behöver du förlora 20,30, 40 kilo för att orka gå, eller behöver du fimpa för att klara andas.. eller är ditt mål bara rätt & slätt att få den person ..som äncå inte vill ha dig. Att veta vad man vill i livet verkar vara den stora gåtan. Det största mysteriumet då mallar runtomkring oss förvirrar i evighet. Din väninna tränar och ser ut som Jane Fonda, den andra kammar hem storkovan på lönespecen varje månad och den tredje är ständigt nykär i samma man trots 100 år tillsammans..du vet att du måste kämpa för att komma ngn vart. Du vet att du måste göra uppoffringar som gör skillnad. Du vill, men ändå står du och stampar på samma jäkla fläck om och om igen.Lite suger det väl ändå får man medge. 
 
En tänkarbänk, en analytisk morgon, en dipp efter facit på livets vandring...
 
Härliga vänner och goda skratt förgyller i allafall. En grill, goda såser, sallad, chips och underbara skratt. Delningar från hjärtat inifrån och ut på riktigt. Att i det vuxna livet möta nya bekanta och vänner är en boost utan dess like. Främst när man möter dem som delar samma resa, tankar och värderingar. Så glad att få vara en del av er. 
 
Långedrag ropar, snart på väg för att se ännu ett par vigas in i evigheten kantad av kärlekens band. Bröllop. Jobb. Igen.