Dr Fan & Dr Helvete...

Tänk att en dag vakna tillsammans med en person du aldrig träffat. En person som sviker samtliga moraliska egenskaper hos en någon du tycker om & respekterar.Tänk om han visar sig vara pappan till dina barn.OBS!  DETTA är inte min exman som ju lätt kan ersätta jultomten med sina fina sidor. Nej jag skriver om "NN" vars huvud jag önskade rullade på ett fat just nu. Eller ja kanske inte riktigt då han har  barn i livet som älskar honom fortfarande. Men nästan:). Jag kan djupt & innerligt förstå att livets händelser inverkar och påverkar oss alla djupt. Men det är vad vi gör av våra insikter och vår medvetenhet kring HUR vi hanterar de situationerna. Om vi alla väljer att blunda för att rädda vår egen stolthet och integritet. Samtidigt som vi står & slår på våra nära & kära med bitterhetens kraft. HUR skulle världen se ut då ? Jag är i nästa led drabbad av ovan situation. Jag ser en person jag älskar lida alla helvetes kval pga ETT STORT EGO.  TA en stor titt på dig själv. UTIFRÅN!! Det går jag lovar. Det kräver hårt arbete och en vilja att förändras men när man väl är där så finns det så mkt att vinna.  Alla bär vi våra ryggsäckar & de flesta kan man hantera med djup kärlek och tillförsikt. Men man måste öppna innehållet, slänga ut det på marken och ge fasen i att plocka tillbaka de delar som inte har ngt posivt med sig. 
 
Spontant kände jag för att för första gången på länge bjuda hem folk till min lilla enkla boning. Är helt färdig med att sitta ihopsjunken ensam i soffan. Min nyfunna lilla vänskaps skara dök på kort varsel upp på en vin och ost kväll. Vår lilla grupp skinteboare växer och vi har så kul ihop. Barn i olika åldrar blandas med vuxna i olika åldrar, könsdifferenser av ingen betydelse, med ett status i livet som  flätar oss samman... Singlar med en massa kul att erbjuda. ♥♥♥
 
I helgen blir det reunion med the moms from hell:) Vi som skrämde skiten ur svenska folket med våra döttrar i Tv 3 rutans förunderliga värld.:)))